Samsung Galaxy S21 G991 5G Dual Sim 8GB RAM 128GB

New Samsung Galaxy S21 G991 5G Dual Sim 8GB RAM 128GB

Никога повече не пропускай този перфектен кадър. Запознай се с Galaxy S21 5G. Създаден да промени из основи видеото и фотографията, с изключителна кинематографична 8K резолюция, за да можеш да снимаш епични снимки направо от видео. Има всичко в два размера: 64MP, нашия най-бърз чип и мощна батерия за целия ден. Нещата просто станаха епични.

Създаден за онези „о, не! моменти Corning® Gorilla® Glass Victus осигурява устойчивост при надраскване и повреда, което го прави най-здравият сред смартфони.

8K Video е най-високата разделителна способност на смартфони, което прави твоите записи да изглеждат дори по-добре от тези на кино. И с 8K с 24 кадъра в секунда, всеки влог и спомен е следващият ти звезден кадър. Записвай, качвай и гледай направо в YouTube.

След това използвай 8K Video Snap, за да получиш албум с висококачествени 33MP снимки направо от всеки 8K видеоклип. Лесно е да записваш сега и да направиш снимки по-късно.

Запиши един кадър и изкуственият интелект го превръща в достойни за споделяне снимки и видеоклипове, от които можеш да избираш. 4, 5 Това е като личен видеоредактор, изрязваш, забавяш и стабилизираш, за да създадеш съдържание, от което да качваш направо в Instagram.

Super Steady моли за действие. Сега, когато сме комбинирали стабилизация с AI със заснемане от 60 кадъра в секунда, приключенията ти могат да станат още по-завладяващи - тъй като телефонът ти снима като екшън камера.

Super Smooth 60fps Video ти позволява да изживееш мига, без да пропускаш ритъма. Динамичната му честота на кадрите се настройва автоматично, така че да записваш супер плавно видео както при ярка, така и при слаба светлина.

Снимай в 64-мегапикселова разделителна способност, за да можеш да уловиш и заснемеш с яснота, която прави снимките да изглеждат като произведение на изкуството.

Няма екип за осветление ? Мразиш тази неприятна светкавица ? Нямаш проблеми. Сега можеш да осветиш нощта и да я заснемеш в живи цветове, през нощта или при слаба светлина и без всички екстри.

Подобреното качество на камерата позволява 30-кратно цифрово увеличение, като прави тези седалки от задния ред всъщност да изглеждат достатъчно близо, за да докоснат лентата. 8 Zoom Lock стабилизира кадъра, когато ръката ти се разклати.

Съчетавайки повече скорост, повече мощност и повече интелигентност, 5nm процесор е достатъчно бърз, за да ти позволи да правиш повече още по-бързо.

Galaxy S21 5G осигурява най-високо ниво на сертифициране за сигурност, като Samsung Knox защитава телефона ти от платката до капака и Samsung Knox Vault криптиране на твоите биометрични данни за удостоверяване. И с по-голям, ултразвуков сензор за пръстови отпечатъци, с по-малко забавяне, можеш да отключиш още по-бързо - дори ако пръста ти е сух.

HyperFast 5G ти позволява за миг да изтеглиш цял сезон на любимото си шоу. Процесорът, съвместим с 5G, осигурява по-високи скорости, за да поддържа свързаност, докато качваш или изтегляш. 17, 18, 19 Докато HyperFast Wi-Fi те свързва бързо и надеждно с всичко, което обичаш.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Прегледи: 198
  • Марка Samsung
  • Модел Galaxy S21 G991 5G Dual Sim 8GB RAM 128GB
  • Наличност В наличност
  • 1 399лв.

Етикети: Samsung, Galaxy, S21, 5G, Dual Sim, 8GB RAM, 128GB