GoPro Hero 7 BLACK

GoPro Hero 7 BLACK

Описание:

HERO7 Black е най-добрата GoPro камера до днес! 

Със стабилизация HyperSmooth за абсолютно стабилни кадри, функции 8x Slo-Mo 1080p240 и TimeWarp за епични видеа, здрав и водоустойчив дизайн, мощен чип GP1 за висока производителност, възможност за запис на 4K видео при 60fps и снимки 12MP, Voice Control, за да отговаря на гласови команди, както и Wi-Fi/Bluetooth, за да споделяш приключенията си по-бързо от всякога, превръщайки ги в невероятни QuikStories, директно в твоя смартфон! 

Гмурни се в подводните кадри! 

Няма нужда от калъф, за да бъде водоустойчива. GoPro HERO7 Black записва всичко под водата, без специална защита. Единственото, което трябва да направиш, е да натиснеш Record и да се гмурнеш. Има вграден GPS за Location Capture, Auto Upload в Cloud (изисква се абонамент GoPro Plus) и възможност за съхранение в RAW формат (снимки) и HEVC (видео 

Най-доброто качество на изображение до днес 

С чипа GP1 на GoPro, HERO7 Black подобрява кадрите и предоставя висока производителност, изключително качество на снимки и видео със стабилизация следващо поколение, допълнителен гласов контрол, но и WiFi на 5GHz, за да споделяш преживяванията си. 

С каква резолюция ще снимаш видео ? 4K или Full HD ? 

HERO7 Black на GoPro предоставя високо качество, за да удовлетвори всяка твоя любителска или професионална потребност, създавайки висококачествени 4K видеа при 60 кадъра в секунда или Full HD при 240 кадъра в секунда, както и изключително чисти снимки 12MP. 

8x Slo-Mo и TimeWarp 

Големият брой кадри, които може да улови HERO7 Black на GoPro в комбинация с високата резолюция FHD 1080p при 240 кадъра в секунда, създава впечатляващи планове и ти позволява да изживееш отново неповторимите мигове 8 пъти по-бавно! С TimeWarp скоростта на камерата се изстрелва на 30x, давайки ти възможност да компресираш времето и да направиш видеата си по-малки, за да ги споделяш по-лесно. 

Стабилизираща система HyperSmooth 

Сега можеш да правиш невероятно стабилни кадри с най-напредналата 3-осева стабилизираща система, използвана до днес в камера на GoPro. HyperSmooth Video Stabilisation позволява на HERO7 Black да осъществява изключително гладки кадри, когато я държиш в ръката си или я използваш с аксесоари, премахвайки дори и най-малката вибрация! Животът чрез QuikStories 

Активирай функцията QuikStories и HERO7 Black ще изпрати съдържанието в смартфона ти, където мобилните приложения на GoPro (GoPro & Quik) ще го превърнат автоматично в едно впечатляващо

обработено видео. 

Поддръжка на HEVC 

Оползотвори напълно мястото за съхранение на твоята карта, използвайки алгоритъма за компресиране HEVC (High Efficiency Video Compression) и "режейки" големите файлове до по-малки, без да губиш качество. 

Обработка в RAW формат 

Обработката във Photoshop става повод за експериментиране! Запази снимките в RAW формат и обработвай цветовете и контрастите, за да постигнеш желания ефект. 

Разпознава гласа ти 

Позволява ти да управляваш функциите й дори без да я държиш. Така, когато си on- the-go, можеш да й даваш гласови команди чрез voice-control, а тя ще ги изпълнява. 


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Прегледи: 124
  • Модел Hero 7 BLACK
  • Наличност В наличност
  • 750лв.

Етикети: GoPro, Hero, BLACK