Apple iPhone 13 Pro

New Apple iPhone 13 Pro

Описание:

Phone 13 Pro има резолюция 2532x1170 с 460 пиксела на инч, докато iPhone 13 Pro Max има резолюция 2778x1284 с 458 пиксела на инч. И двата iPhone имат максимална яркост 1200 нита за HDR, заедно с True Tone, за да съответстват на цветовата температура на дисплея с околната светлина, Wide Color за богати, ярки нюанси и Haptic Touch за обратна връзка.


Предната система на камерата TrueDepth е актуализирана и прорезът Face ID вече е по-малък , заемайки по-малко общо пространство. Подобно на моделите от миналата година, iPhone 13 Pro и 13 Pro Max разполагат с покривно стъкло от керамичен щит, което е изпълнено с нанокерамични кристали за по-добра защита от падане. Включена е IP68 устойчивост на вода и прах , а новите iPhone могат да задържат до потапяне в 6 метра вода за до 30 минути.


Един обновен A15 Bionic чип правомощия новите Iphones. Той разполага с 6-ядрен процесор с 2 ядра за производителност и 4 ядра за ефективност и 5-ядрен графичен процесор , който е с едно повече графично ядро, отколкото е налично в моделите iPhone 13. Има и 16-ядрен Neural Engine . 5-ядреният графичен процесор предлага 50% по-бърза графична производителност от всеки друг чип за смартфон.


Има подобрена задна камера с тройни лещи с f/2.8 телефото обектив , f/1.5 широкоъгълен обектив и f/1.8 ултра широк обектив . Широкият обектив разполага с бленда, която пропуска 2,2 пъти повече светлина и най -големия сензор в iPhone досега, докато ултра широкият обектив пропуска 92 % повече светлина за по-добро представяне при слаба светлина.В 77 mm телеобектив разполага и 3x оптично увеличение в, в сравнение с 2,5 пъти в 12 Pro Max, и с добавянето на Ultra Wide обектива, има обхват на оптично мащабиране 6x и подкрепа за 15-кратно цифрово увеличение. Има и скенер LiDAR , който не е наличен за iPhone 13 и 13 mini. И двата модела Pro имат еднакви настройки на камерата тази година, без разлики между Pro и Pro Max.


Заедно със стандартния портретен режим, нощен режим, интервал и други фотографски възможности, моделите iPhone 13 Pro получават кинематографичен режим , функция, която използва фокус на багажника за безпроблемно преместване на фокуса от един обект към друг, изкусно размазване на фона и създаване на филм -качествени дълбочинни ефекти. Снимането в кинематографичен режим в Dolby HDR и дълбочината на рязкост и размазването могат да се регулират с помощта на приложението за камера на iPhone. Поддържа се и 4K видео запис със скорост до 60 кадъра в секунда.


Smart HDR 4 разпознава до четирима души на снимка и оптимизира контраста, осветлението и тоновете на кожата за всеки от тях, а Deep Fusion , пренасяне от iPhone 12, активира сцени със средна до ниска осветеност, за да изведе текстура и детайли.


Фотографските стилове са подобрен вид филтър, който се прилага селективно към изображение, заглушава цветовете или повишава жизнеността, без да влияе върху тоновете на кожата. Има опции Vibrant, Rich Contrast, Warm и Cool , заедно с настройки за Tone и Warmth за персонализиране и усъвършенстване.


Има няколко фотографски възможности само за Pro, които са ограничени до системата за камера с тройни обективи, включително макро фотография и видеография за макро снимки отблизо с фокус на 2 см, поддръжка за нощен режим за телеобектив, портрети за нощен режим, които изискват скенера LiDAR , и ProRes видео запис, който позволява на потребителите да записват ProRes видео в 4K със скорост до 30 кадъра в секунда. Видеото на ProRes стартира по -късно тази година.Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Прегледи: 933
  • Марка Apple
  • Модел 13 Pro
  • Наличност В наличност
  • 2 890лв.

Етикети: Apple, iPhone, 13, Pro